Alla inlägg under december 2008

Av Moi - 13 december 2008 08:54


Ingen har väl missat att det är Luciadagen idag antar jag. Så mycket till Lucia det hittade jag inte här. Men en Lucia har jag i allal fall. Till frukost idag var det Lussebullar och pepparkakor. Inte illa alls.


Av Moi - 12 december 2008 13:22


Idag åt vi Saffranspannkaka till lunch. Det var gott må du tro. Jag har aldrig ätit det förut, men nu har jag fått en ny favorit.


Av Moi - 12 december 2008 12:08


Idag är det så dags igen för lite styrketräning på gymmet. Den här gången lyckas jag även locka med min äldsta son för att han ska få en chans att prova på att träna. Han vill ha lite mer massa för han tycker han är lite "tanig", så jag erbjöd honom att följa med, och det nappade han på. Vi möter min väninna på gymmet och tillsammans tränar vi tre lite olika styrketräning och konditionsträning. Den här gången testar jag även "lårpress" och blir riktigt stöddig när jag lyckas pressa 64 kg såväl med de inre som med de yttre lårmusklerna.

Min son och min väninna har en liten privat tävling på löpbandet och utmanar varandra, så de roar sig på egen hand. Jag gör min styrketränings runda och tar sen även jag en sväng på löpbandet. Inte så tokigt faktiskt.

Av Moi - 11 december 2008 20:05


Ja tänk egentligen, vad vacker en Amaryllis är.

Den här t ex den är polkgrisrandig. Hur ofta händer det.

Naturligvis måste jag visa upp även den.



Av Moi - 10 december 2008 12:01


Idag var första dagen som jag och min väninna tränade tillsammans. Det blev lite uppvärmining på "löpbandet" sen blev det styrketräning för hela slanten. Jag valde att träna buk- och ländryggsmuskulatur samt ben- och lårmuskulatur. Det kändes bra. Ryggen min behöver stärkas och genom att jag tränar magmusklerna så kommer ryggen att bli starkare också på köpet s a s. Det behövs. Min mage består i nuläget inte av särskilt mycket muskler. Det är något annat som är mjukare som finns där. Men det ska det nog kunna bli ändring på.

Av Moi - 8 december 2008 13:22


Jag hade av en väninna fått ett presentkort på vårt Gym.

Direkt när jag fick det minns jag att jag tänkte :

Nja tror inte Gymmet är något för mig.

Men nu var det ju så att hon ville ha sällskap att träna med och tyckte det kunde vara kul om jag följde med och provade i alla fall. Så sagt och gjort så blev det, och idag är alltså min första dag och första gången jag sätter min fot på ett Gym. Vi får se vad det blir av det.

Jag hade tid för "introduktion" kl 11.30 Då fick jag träffa en trevlig kvinnlig instruktör som hälsade mig välkommen och visade mig runt lite grand. Därefter träffade jag en manlig instruktör som visade hur alla Gym - saker fungerade, och jag fick prova själv med naturligtvis. Dessutom visade han hur man ska stretcha efter varje träningspass i minst 10 minuter.

Ja sedan när introduktionen var klar, då provade jag på egen hand att testa de olika gym - sakerna. Det blev riktigt trevligt, ja när man väl kom underfund med hur de ska användas.

När jag gick därifrån hade jag en behaglig känsla av välbefinnande i kroppen. Det kändes faktiskt inte alls så tokigt som jag hade trott att det skulle göra. Jag kommer att använda presentkortet väl hade jag en känsla av. Det vore ju inte helt fel faktiskt att passa på när man kan.



Av Moi - 7 december 2008 15:32


Ja nu går veckorna fort. Det är redan den andra advent och vi är halvvägs till Jul. Har du handlat dina julklappar ännu ? Själv har jag hunnit handla några, men jag har många kvar. Som tur är så är det lite drygt två veckor kvar till Julafton.

Julkorten då har du skickat dem ? Det har inte jag, inte än, men i mitten av kommande vecka ska de iväg tänkte jag mig.



Av Moi - 6 december 2008 20:56


Ja idag bakades det för fullt kan man säga. Det blev en omgång Lussebullar. De är väldigt populära här, så det är bra att ha bakat dem själv. Det lönar sig uppenbarligen.



Presentation


Här bloggar en 3 barns mor om allt möjligt.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Nu är klockan

Hur blir vädret då

klart.se

Bloggar

Hemsidor

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards